torstai 2. huhtikuuta 2015

Se pakollinen vetyjuttu


Olen kuullut villiä huhua, että muualla Suomessa ei arvosteta vetyjä yhtään niin paljon kuin täällä. Ai mikä vety? Vety ja atomi ovat paikallista herkkua - vety on lihapiirakka kananmunalla ja kinkulla (keitto- tai savukinkku!) ja atomi taas lihapiirakka toisella näistä. Täytteisiin kuuluu myös mausteet; perinteisesti ketsuppi, sinappi, kurkkusalaatti, valkosipuli, majoneesi, voi (joku saattoi nyt unohtua hmm). 

Vety on oivallinen herkku napata kiireessä mukaan tai syödä paikan päällä - yleensä kojujen myyjien kanssa pääsee jutustelemaan mukavia, joten hyvää seuraakin on tarjolla jos ei huvita yksin syödä!


Viikon alkupuolella kun aloittelimme muuttoa, päätimme poikien kanssa suunnata ensin kauppatorin laidalle vetyherkulle aamupalaksi. Vetyä saa kauppatorilta sekä esimerkiksi sataman kojuista kaikista, ja huhu kertookin että kiivasta väittelyä käydään siitä, onko vety / atomi nyt sitten satamasta vai kauppatorin kojuilta lähtöisin.

On se muuten niin että koko maaliskuun paistoi aurinko ja oli lämmintä, mutta heti kun piti muuttaa niin vettä alkoi tulla vaakatasossa, hoh hoijakkaa.. suht kunnialla selvittiin siitäkin kuitenkin!

Muuttomiehistä toinen piiloutui kuvasta. :DD enkä itse ole oikeasti noin läskipää, kuvakulma se vaan vääristää "heh heh"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti